best-smartphones-of-2014

Avantajele Unui Smartphone

La sfârșitul secolului 20 a cunoscut o revoluție în domeniul tehnologiei informației cu dezvoltarea de aplicatii Java care susțin tehnologiile de internet. Telefoanele mobile anterioare au fost utilizate numai pentru scopuri de comunicare verbala, dar cu dezvoltarea tehnologiei, telefoanele mobile sunt acum aproape de nerecunoscut de la primele produse. Telefoane touch pot fi rezumate ca un telefon mobil cu facilitățile de computere avansate. Dezvoltarea de procesoare puternice, ecrane de dimensiuni mai mari, disponibilitatea de memorie abundente de stocare a dat o noua dimensiune a tehnologiei mobile și a permis dezvoltarea de smartphone-uri.

best-smartphones-of-2014

Primul telefon inteligent, cunoscut sub numele de SIMON, a fost proiectat și dezvoltat de gigantul tehnologie IBM în 1992. Acest telefon a fost capabil de a efectua în ambele sensuri de comunicare verbală în plus față de a putea utiliza caracteristici cum ar fi un calendar, agendă, notepad și alții . Acesta a aratat conceptul de produs pentru lumea de calcul mobile. Din acel moment, telefoane Touch Screen au evoluat masiv. Smartphone-uri ale generațiilor actuale sunt capabile să ruleze un sistem de operare complet, care oferă o bună platformă pentru dezvoltarea de aplicații diferite. Sincronizarea de telefoane mobile cu sistemul de operare a fost un punct de reper în istoria evolutiv de telefoane inteligente.

Giganti IT, cum ar fi Microsoft, Apple si Google au dezvoltat sisteme de operare specifice pentru a rula numai pe telefoane mobile. Sistemele de operare ale acestei generații actuale a telefonului Touch sunt bine echipate să se ocupe funcțiile de calcul avansate, cum ar fi manipularea diferite aplicații multimedia și tehnologia de internet de ultimă oră. Telefoanele inteligente ale generațiilor actuale încorporează în fiecare zi noi caracteristici de calcul avansate. În acest fel, telefoanele inteligente ale generațiilor actuale sunt ele însele sincronizarea cu calculatoare personale.

Utilizatorii de cele mai avansate telefoane mobile pot viziona acum filme 3D, fișiere video download și conectați cu prietenii și familia prin intermediul site-uri de social networking, toate în termen de câteva secunde. Dezvoltarea acestor caracteristici nu este sfârșitul drumului, următoarea generație de smartphone-uri cunoscute sub numele de telefoane + nirvana „va fi capabil de a atașa o tastatură externă și terminale pentru a crea desktop sau laptop tip de mediu. Unele dintre cele mai recente branduri de smartphone-uri disponibile pe piata sunt BlackBerry Video telefoane sau iPhone, Windows Phone, HTC HD 7 telefoane ale acestor smartphone-uri sunt bine echipate să se ocupe de toate caracteristicile de calcul avansate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *